Iepurașul dichisit aduce oferte speciale pentru casa ta

Între 4 și 18 aprilie, în magazinul on-line Diqis găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru masa de sărbători. Vase de gătit, ustensile de bucătărie, tacâmuri, veselă și articole decorative, toate sunt acum la un preț special. Descoperă ce reduceri de Paște ți-am pregătit! 25% reducere la produsele preferate!

 

Reduceri de Paște la accesoriile de bucătărie

În perioada sărbătorilor pascale, fiecare gospodină pregătește preparate tradiționale de Paște și adună în jurul mesei toate persoanele dragi. Pentru rezultate excelente ai nevoie de ustensile profesionale de calitate. Alege să gătești în vase cu tehnologia patentată Bio Stone: fără ulei, fără ca alimentele să se lipească și să-și piardă valorile nutriționale.

Vei pregăti multă mâncare și toate într-un timp foarte scurt așa că ai nevoie de cuțite bine ascuțite care să taie perfect. Cuțitele Brabantia sunt soluția. Fie că alegi un cuțit pentru curățarea legumelor, pentru felierea cărnii sau pentru pâine, te vei bucura mult timp de rezultate la fel de bune ca la prima utilizare.

Și ai nevoie și de multe alte accesorii ca să obții rapid rezultate delicioase: ustensile de bucătărie care nu zgârie suprafața vaselor de gătit, pahare gradate pentru măsurarea precisă a cantităților, foarfeca pentru ceapă verde, răzătoare pentru orice tip de ingrediente, boluri pentru prepararea compozițiilor pentru prăjituri și multe altele.

 

25% reducere la accesoriile pentru servirea mesei și decorațiuni

Pentru că masa de Paște este o masă festivă de familie, ai 25% reducere și la accesoriile pentru servirea mesei. Pe lângă serviciile de veselă și seturile de tacâmuri, adaugă și servețele pentru tacâmuri și pahare de vin cu o formă deosebită.

Cu siguranță vei prepara felurite aperitive tradiționale, dar vei încerca și rețete moderne, așa că ai nevoie de miniforme pentru aperitive.

Și pentru servirea cafelei ți-am pregătit câteva seturi de cafea cu care să-ți surprinzi invitații.

Nu există masă festivă fără decorațiuni. Descoperă platouri, lumânări, sfeșnice și suporturi pentru lumânări pe alese!

Convinge-te singură că vei găsi tot ceea ce cauți pentru succese culinare! Te așteptăm la cumpărături!