Corelle, Visions și CorningWare - revoluție în bucătărie

Te-ai gândit vreodată ce legătură este între un televizor din anii 40 și o farfurie? Cu siguranță nici nu ți-a trecut prin cap că ar avea ceva în comun. Dar între o navă spațială și o tigaie? Probabil deja te miri cum de am putut să îți adresăm o asemenea întrebare. Întrebările noastre sunt foarte bine fondate și avem și răspunsurile la ele. De necrezut, nu? Probabil ți-am stârnit curiozitatea și ești gata să afli cum își pot găsi loc în bucătăria ta un televizor vintage și o navă spațială. Fii pregătită pentru o adevărată revoluție în bucătărie cu Corelle, Visions și CorningWare!

 

N-a fost să fie televizor și a ajuns farfurie Corelle

Influența culturală a Statelor Unite ale Americii a început să se reflecte din ce în ce mai mult în modul nostru de viață după cel de Al Doilea Război Mondial. Nu există persoană care să nu fi auzit de artiștii americani, să nu fi mâncat cel puțin o dată într-unul din restaurantele din lanțurile prea bine cunoscute sau să nu fi urmărit un film de la Hollywood. Dacă tot am lăsat aceste trenduri să intre în viața noastră, de ce să nu lăsăm și farfuriile Corelle să ne facă viața mai ușoară? Care este cea mai mare frică pe care o ai atunci când îți cumperi un set nou de farfurii? Dacă una dintre ele se sparge setul tău va fi incomplet și este destul de frustrant să nu ai 6 farfurii la fel atunci când ai musafiri la masă.

Ei bine, Corelle aduce o adevărată inovație în domeniu: farfuriile rezistente la spargere! Și nu este doar atât. Aceste farfurii inovative sunt fabricate dintr-un material revoluționar care trebuia inițial folosit pentru ecranele televizoarelor din anii 40. (Uite și răspunsul la prima noastră întrebare!) Pe înțelesul tuturor, este vorba despre 3 straturi de sticlă laminată care poartă denumirea de sticlă Vitrelle. Avantajele sticlei Vitrelle?

- farfuriile sunt rezistente la impactul cu parchetul, zgârieturi și pete în condiții normale de utilizare (Atenție! Petrecerile grecești nu sunt considerate condiții normale de utilizare),

- pot fi folosite în siguranță în cuptor, în mașina de spălat vase, în cuptorul cu microunde, congelator și frigider,

- sunt la fel de ușoare ca farfuriile de melamină și nu ocupă mult spațiu în dulapul de bucătărie,

- oricât de mult ai căuta nu vei găsi farfurii cu modele mai frumoase; desenele sunt inspirate din pulsul naturii,

Ți se pare imposibil, dar totuși ești curioasă? Dacă în 3 ani una dintre farfuriile tale se sparge sau se ciobește, Corelle ți-o înlocuiește.

 

Vase de gătit? Nu. Nave spațiale!

La ce te gândești înainte să investești într-o tigaie sau o crăticioară nouă? Clasic: să fie confecționată din materiale sănătoase, să fie antiaderentă, să economisești energie și să nu ocupe prea mult loc în dulap. Dar te-ai gândit vreodată că poți supraveghea mâncarea fără să ridici capacul? Vasele de gătit Visions sunt transparente! Da, da, ai citit bine. Minunatele vase de culoarea chihlimbarului sunt realizate dintr-o combinație de sticlă și ceramică ce poartă denumirea de Pyroceram. Gândește-te cât de relaxant este să nu îți faci în permanență griji că mâncarea ta se va arde sau va da în foc. Transparență totală!

Și acum vine și răspunsul la cea de-a doua întrebare: acest material a fost inventat de oamenii de știință pentru a proteja vârful navelor spațiale la schimbările extreme de temperatură. Uimitor! Vasele de gătit Visions sunt rezistente la șocurile puternice de temperatură (din frigider direct pe foc!) și sunt atât de frumoase și elegante că le poți așeza direct pe masă.

Pe scurt, aceste vase de gătit aduc o nouă viziune asupra preparării mâncării. Alte avantaje? Materialul din care sunt realizate este nonreactiv, nu este poros, nu reține mirosurile și nu se pătează. Le poți curăța în mașina de spălat vase și vor fi mereu ca noi. Gustă diferența!

 

Și mai multe nave spațiale

Pentru că niciodată nu ai prea multe tigăi și cratițe (sau nave spațiale cum ne place nouă să le numim) în bucătărie îți tentăm calitățile de bucătar cu vasele de gătit termorezistente de la CorningWare. Realizate din aceeași combinație de sticlă și ceramică Pyroceram despre care am vorbit mai sus, vasele sunt rezistente și versatile. Când spunem versatile înseamnă că pot fi utilizate în toate tipurile de cuptoare, pe toate tipurile de plită și chiar și în cuptorul cu microunde.

Să nu uităm că materialul special utilizat la protejarea vârfului navelor spațiale este rezistent la schimbările bruște de temperatură. Ai pregătit un preparat delicios pe care l-ai lăsat în frigider peste noapte? Direct în cuptor cu el! Desigur, sunt rezistente la mirosuri și pete. Ar trebui să te obișnuiești cu asta! Vasele sunt extrem de durabile (navele spațiale au ajuns chiar și pe Marte!) și au un design elegant; ți-e mai mare dragul să le așezi pe masă!