Fiecare zi este ziua cadourilor

Februarie, deși în tradiția populară numită Făurar, este mai mult cunoscută ca fiind luna iubirii. În această lună, îndrăgostiții au avut două motive în plus să își declare iubirea și să își surprindă partenerii cu mici atenții, bijuterii, flori, ciocolată sau chiar weekenduri la munte sau călătorii în străinătate. Valentine’s Day și Dragobetele au lăsat în urma lor amintiri frumoase și multe cadouri care să ne amintească de aceste zile speciale. La începutul lunii Martie, femeile au fost din nou răsfățate. Partenerii au avut grijă ca acestea să se simtă deosebite atât de Ziua Mărțișorului, cât și de Ziua Femeii. Copleșite din nou cu cadouri simbolice și călătorii neașteptate, putem spune că la sfârșitul iernii și începutul primăverii, femeile au fost cu adevărat centrul universului.

Cadouri elegante- bijuteriile

Bărbații știu deja care este cadoul cu care nu vor da niciodată greș în fața femeilor: bijuteriile. Cele patru zile de sărbătoare le-au oferit ocazia bărbaților să aleagă bijuterii speciale pe placul partenerelor și să le surprindă într-un mod deosebit. Cu siguranță, fiecare femeie a primit cel puțin o bijuterie: o brățară, o pereche de cercei sau de ce nu, inelul mult așteptat? La bijuteriile primite anul aceste se adaugă cele primite anul trecut și cu un an înainte și uite așa orice femeie are o colecție impresionantă de podoabe. După atâtea cadouri primite de la cel drag e timpul să îți faci singură încă un cadou. Ce ti s-ar potrivi mai bine acum dacă nu o cutie de bijuterii? Trebuie să îți organizezi elegant toate podoabele și să le ai la îndemână ori de câte ori îți dorești să strălucești.

Cadouri eterne- fotografiile

Pe lângă toate aceste cadouri, cele mai importante amintiri sunt clipele frumoase petrecute împreună și momentele speciale împărtășite cu partenerul. Și cum femeilor le plac amintirile și ar vrea să le păstreze pentru totdeauna, ce cale mai bună pot alege dacă nu să le imortalizeze în fotografii? Sigur ai făcut multe fotografii în locurile impresionante în care ai fost cu partenerul tău pentru a sărbători iubirea sau primăvara. Toate aceste fotografii dragi ție trebuie să ocupe un loc special în casa ta și ai nevoie de rama foto ideală. Pentru că sunt amintiri foarte apropiate de inima ta și trebuie să rămână așa, rama foto inimă este alegerea perfectă. Și avem și o recomandare: pentru pozele din luna iubirii, rama foto roșie este cea mai potrivită. Roșul este culoarea iubirii și a pasiunii. Pentru amintirile din luna lui mărțișor alege rama foto neagră. Negrul este culoarea puterii și a înțelepciunii.