Amefa - tacâmuri din inox cu 86 de ani de istorie

Amefa este un brand de reputație internațională de tacâmuri din inox și cuțite de bucătărie, cu o vastă experiență în fabricarea produselor din inox. Articolele lor sunt vândute în peste 50 de țări. Procesul de fabricare respectă standardele cele mai înalte de producție, iar rezultatul ne oferă garanția unor produse rezistente și cu performanțe îndelungate. Amefa produce în fiecare an o gamă largă de tacâmuri și articole pentru bucătărie.

De la designul tradițional la cel contemporan, produsele Amefa se potrivesc cu orice stil de aranjare a mesei. Fie că este vorba despre un mic dejun cu familia, cina cu prietenii sau un grătar aniversar în grădină, Amefa oferă o nouă perspectivă asupra plăcerii culinare de zi cu zi. Istoria acestui brand începe în anul 1931 când Eugen Hollaender pune bazele Fabricii de Cuțite Apeldoorn. La doar 25 de ani, tânărul afacerist părăsește Germania, țara natală și deschide în Olanda o fabrică de lame de ras.

Din cauza concurenței de pe piață, în anii ‘40 fabrica și-a diversificat portofoliul și a început să dezvolte și să producă și tacâmuri. La sfârșitul anilor ‘40, producția de lame de ras a fost oprită. Cel care a făcut din Amefa un brand internațional este fiul mai mare al fondatorului, Rudi Hollaender. În anii ‘70, sub conducerea sa, compania și-a câștigat poziția de producător de tacâmuri și cuțite din inox de bucătărie pe piața europeană.

 

Pe scurt:

- 1931 Eugen Hollaender pune bazele companiei Amefa în Olanda

- 1948 Amefa se focalizează pe producția de tacâmuri

- 1952 Vânzările depășesc granițele Europei

- 1964 Prin dezvoltarea unei noi tehnologii, tacâmurile placate cu argint câștigă popularitate

- 1974 Metodele de producție sunt modernizate și vânzările cu amănuntul cresc semnificativ

- 1990 Vânzările se extind către toate lanțurile mari de magazine din Europa

- 1996 Amefa devine unul dintre principalele branduri din Europa

- 2001 Amefa lansează o gamă de tacâmuri premium

Astăzi, Amefa este a doua companie producătoare de tacâmuri din Europa.

 

De ce ai alege tacâmuri din inox Amefa?

- sunt confecționate din inox 18/0 sau 18/10, în funcție de model

- pot fi curățate în mașina de spălat vase

- materialele folosite respectă standardele alimentare

- potrivite pentru uz zilnic și pentru evenimente

- au mânere ergonomice

- modele deosebite

- linii moderne

- cuțitele pentru friptură au dinți speciali pentru a tăia orice tip de carne

Pentru că ne place să le oferim clienților noștri doar produse de calitate, Amefa este alegerea noastră permanentă când vine vorba de tacâmuri. De la tacâmuri individuale, la seturi de tacâmuri din inox și seturi de cuțite de bucătărie, în magazinul on-line Diqis găsești tot ce ai nevoie pentru aranjarea mesei cu orice ocazie.